Programa:
Luni-Vineri: 08:30 - 18:00
Sâmbătă între orele 9:00 - 14:00
Duminica este o zi liberă
Autoservice "ГАРАЖ", Strada Calea Orheiului 125 ,
Chișinău, Moldova

Cum se alege un service auto pentru reparații auto

De ce o mașină are nevoie de servicii regulate nu merită explicat. Fiecare proprietar de mașină știe cât de important este să schimbați uleiul la timp, să schimbați filtrele, diagnosticul sezonier și, bineînțeles, reparațiile curente. Confortul mișcării și durata de viață a mașinii depind de calitatea serviciului.

bun serviciu auto

Serviciul auto în Chișinău este reprezentat de multe stații de service (STO). Se pune întrebarea: cum să nu faci o greșeală inițial și să alegi punctul de serviciu în care totul se va potrivi?

De-a lungul timpului, orice automobilist trebuie să apeleze la serviciile unei stații de service, chiar dacă mașina a fost achiziționată recent și conduceți foarte atent și cu precizie. Lucrări precum echilibrarea roților, schimbarea uleiului și a pieselor, repararea cutiei de viteze, inspecția tehnică (MOT) sunt efectuate de angajații stației de service. Ei bine, pentru cei care sunt puțin familiarizați cu designul mașinii și cu funcționarea sistemelor auto, această problemă devine și mai relevantă.

Care sunt criteriile pentru determinarea unui serviciu auto bun?

Să luăm în considerare principalele criterii pe care trebuie să le îndeplinească un bun serviciu auto.

1. Reputatie

Multe ateliere bune de reparații auto funcționează la modă veche, prin gură în gură. Astfel de stații de service au propria bază de clienți fideli care recomandă serviciul prietenilor și cunoștințelor lor. Dacă nu auziți un astfel de atelier, vă recomandăm să studiați forumuri tematice și recenzii pe hărți Google.

2. Atitudinea clientului

Spre deosebire de oficial, atelierele de reparații auto nu trebuie să păstreze clientul cu obligații de garanție. Abordarea principală este aceea că clientul vrea să revină la atelier și să-și recomande stăpânii prietenilor săi. Comunicarea competentă și politicoasă din partea managerului este de asemenea importantă, deoarece mulți șoferi chiar sunt de acord să plătească suplimentar, chiar dacă le explică totul și se comportă politicos și politicos.

După ce ați identificat mai multe stații de autobuz de service, sunați-le și puneți aceleași întrebări. Stabiliți cât de politicos este personalul, dacă este în măsură să vă ofere asistența de care aveți nevoie și cum merg lucrurile cu rezervarea pentru data de care aveți nevoie.

2. Disponibilitatea site-ului

Reprezentarea în rețea cu informații de interes pentru vizitatori indică faptul că proprietarul serviciului este interesat de fiecare client. El este gata să investească în dezvoltarea unei resurse online, unde specialiștii răspund cu promptitudine la întrebările vizitatorilor și sunt gata să ofere mai multe soluții la problemă. Prezența unei liste de prețuri pentru serviciile oferite îmbunătățește poziția site-ului în ochii pasionaților de mașini.

3. Capacitatea de a selecta și comanda piese

O piesă originală pentru o mașină japoneză, germană, americană va costa mult mai mult decât o piesă analogică. Specialiștii pot furniza un analog ieftin, dar de înaltă calitate, deoarece serviciile bune au proprii furnizori de piese de schimb care au fost dovedite de-a lungul anilor.

4. O abordare sinceră a renovării

Un specialist decent, după diagnosticare, oferă o listă de piese care trebuie înlocuite. Comandantul nu încearcă să înlocuiască elementele de lucru sau să înlocuiască în secret o piesă de schimb din mașina clientului cu un analog cu o perioadă mai scurtă de resurse.

5. Garanție

Serviciul auto serios oferă o chitanță și un certificat de finalizare, care indică responsabilitatea clientului pentru munca lor.

6. Termenele limită

Astăzi este dificil să te miști în jurul capitalei și a suburbiilor fără mașină. Un serviciu auto de renume nu îi dezamăgește pe clienți, permițându-le să ridice mașina reparată în conformitate cu data anunțată.

7. Locatie convenabila

O stație de benzină de lângă carosabil sau vizibilă clar de pe drum este un mod vizual de a atrage clienții. Șoferii pot conduce imediat cu o întrebare sau își pot aminti vizual exact locul în care se află serviciul auto.

Garajul de service auto îndeplinește toate aceste puncte. Serviciul nostru auto efectuează diagnosticare, întreținere și reparații pentru autoturisme ale celor mai populare mărci de automobile. Clienții mulțumiți sunt deserviți de ani de zile și ne recomandă întotdeauna mediului lor.

S-ar putea să fii interesat

Vom încerca să vă răspundem la toate întrebările legate de întreținerea mașinii

Înregistrează-te pentru serviciu acum!

Nivelul de service în service-ul nostru auto nu este mai mic decât decât în ​​reprezentanțe, dar la prețuri accesibile.
Nu împărtășim informații cu terți
menejervibertelegramphone